05/02/2019 0 Kommentarer
4 x Åndedrætsworkshop - “Hjælp til selvhjælp til et dybere og roligere åndedræt”
Workshop “Hjælp til selvhjælp til et dybere og roligere åndedræt”
- få en større bevidsthed om, hvordan du kan få mere energi igennem et bedre åndedræt
I pilatestimerne hører du ofte din underviser sige ”ånd ind der og ånd ud her” eller ”husk at trække vejret”, men du er måske lidt forvirret over, hvornår du egentlig skal trække vejret ind og ud. Over 4 gange stiller vi skarp på åndedrættet på en måde, som vi ikke kan nå i løbet af en almindelig pilatestime.
Du bliver præsenteret for, hvor åndedrættet egentlig foregår og hvorfor det har en god overordnet effekt på kroppen, når du trækker vejret godt.
Derudover får du bl.a. svar på:
- Hvilken rolle spiller ribbenene og brystbenet for åndedrættet?
- Hvorfor kan åndedrættet hjælpe med at slappe af i krop og sind?
- Hvordan får du en god vejrtrækning?
I denne holdtræning kombinerer vi øvelser fra pilates med formidlingsmetoden ”The Franklin Method” – du vil få en introduktion til ”The Franklin Method” undervejs i forløbet. Vi starter timen med enkle ”løsne op-øvelser”, som du nemt kan integrere i din dagligdag. Derefter bliver du introduceret til dele af anatomien omkring åndedrættet på et let forståeligt sprog, som vi straks omsætter til praktiske øvelser. Du bliver guided igennem enkle øvelser med fokus på at koordinere øvelsen og åndedrættet, så du får en bedre fornemmelse af, hvordan du kan forbedre dit åndedræt og bruge det mere effektivt i din hverdag og din træning. Vi kommer til at bruge forskelligt udstyr til øvelserne.
Denne workshop er for dig, som
- syntes, at det er forvirrende at finde ud af, hvornår man trækker vejret under en øvelse
- har lyst til at fordybe sig i åndedrættet og få en bedre forståelse for, hvordan din krop er skruet sammen, så du fremover kan bruge et effektivt åndedræt til hjælpe dig selv, når du føler dig stresset eller har ondt i kroppen.
På workshoppen vil du få
- kendskab til anatomien omkring åndedrætteet – lidt teori hjælper altid på forståelsen …
- indsigt i, hvorfor vejrtrækningen er så vigtig
- indsigt i, hvorfor det er vigtigt at have bevægelige ribben og et bevægeligt brystben
- individuel korrektion, så du ved mere konkret, hvad du skal være opmærksom på
- mulighed for at stille alle de spørgsmål om åndedrættet, som vi ikke kan nå at få svar på i pilatestimerne.
- tid til lave pilatesøvelserne i et roligt tempo og med mere forklaring mht. åndedrættet, så du bedre kan følge med i og forstå, hvad det er du gør, når du laver øvelsen
Efter workshoppen
- har du fået større kropsbevidsthed, og du kan bruge dit åndedræt mere effektivt, så du får mere energi til din hverdag
- har du bedre forståelse for, hvordan du i dagligdagen kan bruge åndedrættet, når du føler dig stresset eller har ondt i kroppen
- kan du træne mere effektivt i dine pilatestimer, fordi du nu bedre kan koordinere øvelser med åndedrættet
Tid og sted
Holdet starter den 07.03.2019 og kører over 4 gange om torsdagen fra kl. 19.30-20.45 (bemærk, at timen varer 75 minutter) i vores dejlige lokaler hos Moving Mensch Pilates, Jernbane Allé 45, 2. sal, 2720 Vanløse.
Tilmelding og betaling
Tilmeld dig ved at betale online. Pris 4 x 770,- . Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke, medmindre holdet ikke kan gennemføres. Gennemføres ved min. 4 deltagere. Der kan ikke benyttes erstatningstimer, ejheller får man erstatningstimer ved udeblivelse og afbud.
Din underviser
Birthe Brosolat er uddannet Pilates Master Teacher i matwork og studio equipment fra Body Control Pilates i London. Derudover er hun certificeret i The Franklin Method Level 2. Udover at Birthe er fast underviser her i studiet, er hun også er medlem af The Body Control Teacher Trainer Team Scandinavia, som uddanner pilateslærere i Norden. Birthe har mere end 35 års erfaring i at undervise i kropstræning. Hun startede selv med at træne pilates for 16 år siden, da hun opdagede, at hun på den måde kunne få styr på sine egne skavanker. Hun oplever at kombinationen mellem The Franklin Method og pilates er nøglen til vedvarende forandring i kroppen.
Kommentarer